LTC Brunssum - (winter)Training 2020-2021

Beste tennisvrienden,

De “zomer” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het winterseizoen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het winterseizoen, startend vanaf maandag 5 oktober, tennistrainingen te volgen bij LTC Brunssum onder leiding van All-in Tennis Academy.

Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden.

De jeugd werkt momenteel met jaarpakketten. Indien gewenst kunnen zij het pakket upgraden naar een hoger pakket of zij kunnen hun beschikbaarheid aanpassen. WIJZIGEN JEUGDPAKKET.

Er is de mogelijkheid spar- of privétrainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen.

Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen. Vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor iedereen vanaf 19 jaar:

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 222,50 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 333,75 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de zomertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk woensdag 16 september 2020.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig tennisseizoen!

 

Inschrijving is gesloten!